BG | EN | FI

Increasing the life chances of young people through improved communications skills.

Път:   »  Новини

Дипломиране 2013

Миналия месец отбелязахме завършването на втория ни випуск от ученици, взели участие вTake Two. Над 50 студенти от William Morris Academy, Ealing, Hammersmith и West London College, Fulham College Boys School, Fulham Cross Girls School, Cambridge School, Burlington Danes School and Phoenix High School  приключиха програмата през 2012 г. и техните постижения се честваха в офисите на Би Би Си в White City.

Andrew Christie, изпълнителен директор на услугите за деца за Tri-Borough общини от Западен Лондон (Hammersmith и Fulham, Кенсингтън и Челси и Уестминстър) раздадени сертификати на завършващите студенти в пред публика на своите ментори, учители и родители.

Като признание за времето, което  менторите бизнес доброволци са посветили на Take Two програмата,  наградата Antony Lillis - Доброволец на годината бе присъдена и връчена на дипломирането. Наградата е именувана  в чест на бившия Hammersmith и Fulham съветник Antony Lillis който е бил запален привърженик на работата на отдела партньорство между образование и бизнес, който изпълняваTake Two схемата. Поздравления за Caroline Wilkinson на BBC Worldwide, която беше наградена, след като е номинирана от наставляваната Rahima. Rahima каза, че е номинирала Caroline , защото
"Да имам  ментор в бъдещата ми работа, която се надявам  да получа  бе такова невероятно нещо. Аз израстнах в познанията си за  по-нататъшния  ми професионален  избор, независимо дали ще отида в университет или ще започна собствен бизнес. Тя ме е водило през възходите и паденията, които имах през цялата година."

Бихме искали да използваме тази възможност да благодарим на всички наши наставници и други доброволци, които подкрепиха Take Two дейностите през 2012 година. Бихме искали също така да изкажа, поздравления за нашите ученици и да ви оставя с нов пример от работата, която са извършили по програма с подкрепата на BBC Outreach, the Silver Screen Film Club and St Stephen's Primary School: William Morris Film.