BG | EN | FI

Increasing the life chances of young people through improved communications skills.

Заключителен семинар. Разпространение и изводи от проекта

Комуникацията е важна – Семинар за разпространение, Лисабон 13-ти Октомври, 2014г.

Нашият семинар е огромен успех! Благодаря на всички ви, че дойдохте. Той се проведе в ESHTE- Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril, Лисабон. Имахме фантастична гама от говорители, прекрасно гостоприемство, както и възможността да преживеем местната култура с примери за традиционна португалска фадо и туна музика.

По-долу можете да видите някои от впечатления от нашите участници в семинара. Това дава моментна снимка на това как участниците са почувствали цялостната рбота през деня и качеството на семинарните продукти и темите за обсъждане.

 

Благодаря ви Мишел и Диана за страхотната работа за този семинар и за целия проект - имаме много материал, за споделяне с нашите колеги и партньори - свързване - споделяне - даване - решение - запазване - усмивка - единство.

Поздравления за отличната работа на партньорите от Take Two и на Мишел за цялата организация и любезност и ефективност.

Възлюбих фадо и обядът беше страхотен.

Всички научихме много от нашите партньори и работим заедно.

Добре организирано и информативно събитие.

Програмата на семинара беше доста запълнена, но и с достатъчно паузи. Прекрасен начин за споделяне на проектните продукти и идеи, добре организиран, благодаря!

 

Ако не сте имали възможност да присъствате, ще се качим филм с Акценти и резюме през новата година. В същото време, моля намерете обща информация за гост-лекторите по-долу. Powerpoint презентации също са на разположение при поискване.

Ако желаете да научите повече, моля използвайте нашата секция контакти по-горе.