BG | EN | FI

Increasing the life chances of young people through improved communications skills.

  »  Konferenssi

Seminaarin tunnelmia ja projektin tuloksia

Viestinnällä on väliä –seminaari Lissabonissa 13. lokakuuta 2014.

Seminaari on menestys! Kiitos kaikille läsnäolleille. Seminaari järjestettiin matkailualan oppilaitoksessa Estorilissa (ESHTE- Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril). Esiintyjien joukko oli vaikuttava, järjestelyt onnistuivat hyvin ja saimme maistiaisia portugalilaisesta kulttuurista fadosta ja esiintyipä meille opiskelijoiden Tuna-orkesterikin.

Alla on osallistujien antamaa palautetta seminaarissa käydyistä keskusteluista ja järjestelyistä.

 

Kiitos Michelle & Diana hienosta työstä seminaarin aikana ja koko projektin aikana. Saimme paljon jaettavaa kollegoille ja yhteistyökumppaneille. Verkotu - jaa- anna- ota- ratkaise- säilytä- hymyile – yhdistä.

Onnittelut kaikille Take two kumppaneille hienosta työstä hankkeessa ja MIchellelle järjestelyistä, ystävällisyydestä ja tehokkuudesta.

Fado ja lounas oli mahtava.

Yhteistyö on opettanut kaikkia kumppaneita paljon.

Hyvin järjestetty ja informatiivinen tilaisuus.

Seminaariohjelma oli aika täysi, mutta taukoja oli sopivasti. Hieno tapa jakaa projektin tuloksia ja ajatuksia. Hyvin järjestetty, kiitos!

Jo et päässyt seminaariin paikalle, kokoamme näille sivuille kohokohdat ja materiaaleja lähiaikoina. Myös lisätietoa puhujista löytyy uutiskirjeestä numero 5. Powerpoint-esitykset on saatavilla pyydettäessä. Jos haluat kysyä lisätietoja, ota yhteyttä.