BG | EN | FI

Increasing the life chances of young people through improved communications skills.

Tervetuloa

Projektin tavoitteena on luoda nuorille mahdollisuuksia elämässä kommunikaatio- ja työelämälähtöisten harjoitusten kautta.

Euroopan unionin ja Paul Hamleyn säätiön tuella olemme kehittäneet ja toteuttaneet hienoja valtakunnallisia ja kansainvälisiä projekteja. Näitä ovat olleet Take Two, Take Two Europe ja uusin projekti, Take Two: Time for Change.

Take Two –hankkeen menestys on jatkanut hanketoimintaa. Työskentelemme parhaillaan Salfordin, Westminsterin, Bulgarian and Suomen kollegojen kanssa ja toivon mukaan saamme lisäkumppaneita lähivuosina. Kiitos EU:n ja Paul Hamlyn säätiön rahoituksen olemme voineet kasvattaa hanketoimintaa ja luoda korkeatasoisia sisältöjä ja tuke työelämäkumppaneita Take twon periaatteiden hengessä. Take Two käynnistettiin vuonna 2011 ja nyt olemme tavoittaneet yli 500 nuorta ja yli 20 opetusalan ammattilaista Iso-Britanniassa ja muualla Euroopassa.

Lisätietoja jokaisesta Take Two –hankkeesta löytyy kunkin projektin omilta sivuilta.

LISSABON KUTSUU! ME VASTAAMME . . .

Maanantai 13. lokakuuta oli jännittävä ja hieno päivä esitellä Take Two Europe –hankkeen tuloksia. Päätösseminaari oli menestys. Osallistujia oli kaikista partnerimaista ja seminaarin isäntämaasta. Seminaari pidettiin Lissabonissa Portugalissa matkailualan oppilaitoksessa nimeltään ESHTE- Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril.

Pääpuhujat edustivat sekä akateemista maailmaa että työelämäkumppaneita, mm. BBC, YLE, NBU, FMH. Seminaarin materiaalit löytyvät nettisivuilta.

Lisätietoa seminaarista löytyy Take Two Europe – osiosta

 

Tämä projekti on rahoitettu Euroopan komission tuella.

Julkaisun näkökulmat ovat kirjoittajan, eikä komissiota voida pitää vastuussa tämän julkaisun sisältämien tietojen pohjalta tehdyistä päätöksistä.